

Co budete v jednotlivých kurzech vařit za lahůdky?
Kurzy probíhají ve stylovém kuchařském studiu, které je plně vybaveno vším potřebným, co budete k vaření potřebovat. Pod vedením zkušených lektorů budete připravovat pestré a chutné pokrmy, které dosud znáte jen z autentických restaurací nebo ze svých cest po Asii.
V rámci jednotlivě zaměřených kurzů, ať už na konkrétní druh jídla nebo celkově na kuchyně z různých světových koutů, budete připravovat lahodné pokrmy. Kurzy probíhají ve skupině max. 14 osob a jednotlivá jídla se připravují ve dvojicích s tím, že každá dvojice má k dispozici vlastní plotýnku a vybavení. Lektoři vám pomohou v jednotlivých krocích příprav. Takže se nemusíte bát, že byste se v kuchyni ztratili :). Budete používat profesionální vybavení a vařit budete s prvotřídními surovinami.
Jelikož je u plotny horko, tak pro vás bude připravené osvěžení, které zcela jistě uhasí žízeň. Ke každému konkrétnímu menu je vybráno několik vhodných vín, která postupně můžete ochutnat - samozřejmě ti plnoletí:)
Z jakých kurzů můžete vybírat?
Témata kurzů jsou orientační a můžou se během roku měnit. Konkrétní kurz si zvolíte až při rezervaci, kdy od nás dostanete aktuální přehled termínů kurzů.
Zážitek obsahuje:
Poukaz na zážitek od nás dostanete v dárkovém balení, které pobaví, a které
můžete vzít a rovnou předat.
Ti náročnější si mohou připlatit za ještě
zábavnější krabičku.
Uvnitř balení najdete: Poukaz na zážitek a Zážitkové věnování
Sezóna | celoročně kromě července a srpna (v předem vyhlášených termínech). Pouze ve všední dny, od 16 hodin. |
---|---|
Počet osob | 1, 2 |
Diváci | Nemohou se zúčastnit. |
Rezervace | Ideálně 14 dní předem. |
Pořizování záznamu | Je možné fotit i filmovat. |
Délka | 4 hodiny |
Lokalita | Praha 3 (zobrazit mapu) |
Co na sebe | Slušivá zástěra je na místě k zapůjčení. |
Doporučení | Aktuální rozpis kurzů pro danou sezónu zašleme na vyžádání nebo při samotné rezervaci. |
Omezení | Kurz je možné absolvovat od 15 let. Jelikož budete dané suroviny ne jen upravovat, ale i ochutnávat, tak by si měl být účastník kurzu vědom, zda je na nějaké suroviny alergický a zda mu jeho zdravotní stav dovoluje konzumací vybraných pokrmů.
Handicapovaní |