Jak přesně zážitková degustace probíhá
Milovníci asijských pokrmů si při této sedmichodové degustaci přijdou rozhodně na své a zažijí chuťovou explozi při každém soustu. Celá degustace je sestavena z léty prověřených receptů ze samotného Thajska, které pro vás připraví "thajská babička" Lucy a šéfkuchař Štěpán Návrat.
Na jaké pokrmy se například můžete těšit?
- Sapparot Nam Prik Pao - ananas, pražený kokos, chilli marmeláda, limetková kůra, šalotka, kešu oříšky a koriandr
- Dim Sum Kanom Jeeb - krevetové a hovězí knedlíčky s aromatickou sojovou omáčkou, kaviárem tobiko, křupavou šalotkou a rýžovým vínem
- Tom Yum Nam Prik Pao - tradiční pikantní polévka s krevetami, domácí chilli marmeláda, thajská bazalka, chilli, galangal, citrónová tráva, limetové listy, rajče, houby, kodiandr
- 5 spices beef - hovězí svíčková, koření pěti vůní, citrónová tráva, rýžový pudr, rukola, tamarind omáčka s pomerančem, palmový cukr, šalotka
- Ebi tempura Summer Roll - kreveta v tempůře, rýžový papír, salát, mango, avokádo, kaviár tobiko, sezamový mongo dresin, wasabi a tagarshi dresing
- Kokosová hovězí žebírka - 5 hodin pečená hovězí žebra, mladá kokosová voda, ústřičná omáčka, kardamon, limetové listy, citrónová tráva, kokosové mléko, cibulka, thajské bylinky, jasmínová rýže
- Pad Pum Pó - Křupavý měkkoschránkový krab, kokosová omáčka se žlutým chilli, galangal, kurkuma, citrónová tráva, limetové listy, jasmínová rýže
Pokrmy se mohou v závislosti na sezóně lišit. Vždy to každopádně bude šílená dobrota! :)
Sezóna
celoročně (pondělí-sobota)
Diváci
Nemohou se zúčastnit. Ale můžou jít s vámi ochutnávat, když jim zážitek také dopřejete. :)
Rezervace
Ideálně 7 dní předem.
Pořizování záznamu
Můžete fotit jak je libo.
Co na sebe
Pohodlné společenské oblečení.
Doporučení
Pokud trpíte nějakou potravinou alergií, tak nám to prosím dejte dopředu vědět a napište do poznámky při rezervaci. Kuchaři jsou schopni některé pokrmy upravit tak, abyste si je mohli vychutnat.
Omezení
Potravinové alergie. Restaurace není bezbariérová.