Jak přesně zážitek probíhá
            
                Ve skupince po dvou uvaříte pod dohledem zkušeného kuchaře mušle
svatého Jakuba, salát z chobotnice, tagliatele s mořskými plody, rybu
mořský vlk v solné krustě a dezert. V průběhu se naučíte rozpoznat
čerstvé mořské plody, čištění a přípravu mořských ryb a korýšů,
filetování ryb, pečení v solné krustě a mnoho dalších triků a postupů,
které používají profesionální kuchaři.
            
         
    
    
                    
                Sezóna
                celoročně v předem vyhlášených termínech (kromě července a srpna)
             
                            
                            
                Diváci
                Nemohou se zúčastnit.
             
                            
                Rezervace
                Minimálně 1 měsíc předem.
             
                            
                Pořizování záznamu
                Je možné fotit i filmovat.
             
                            
                            
                            
                Co na sebe
                Slušivá zástěra je na místě k zapůjčení.
             
                                    
                Omezení
                V jednom termínu může být maximálně 12 lidí.