Jak přesně gurmánský zážitek probíhá
Dopřejte zážitek nejen svým chuťovým buňkám a vyzkoušejte menu s originálním posezením ve venkovní kopuli. Menu sestavil šéfkuchař Denis Wágner s důrazem na kvalitu a využití čerstvých surovin od českých farmářů. V závislosti na sezóně se může menu měnit.
Ukázka 4-chodového menu v restauraci Rendlík (Krušné Hory):
- Předkrm: Hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmazánu a kapara
- Polévka: Kulajda se zastřeným vajíčkem a lesními houbami, brambory a koprový olej
- Hlavní chod: Telecí Maminha z Holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z červeného
- Dezert: Vanilkové crème brûlée s jahodou, máta
Ukázka 4-chodového menu v restauraci Končina (Harrachov):
- Předkrm: Bruschetta s marinovanými rajčaty, nakládaným lilkem a sýrem Grana Padano
- Polévka: Kulajda se zastřeným křepelčím vajíčkem, lesními houbami, bramborem a vůní kopru
- Hlavní chod: Filírovaná telecí maminha s ragú z lesních hub a bramborovými rösti
- Dezert: Borůvkové tiramisu s vůní kokosu a mátou
Zážitek si můžete užít celoročně, kopule je v zimních měsících vytápěna.
Na zážitek si vyhraďte zhruba 2 hodiny. Rezervace jsou možné v časech 12:00 - 21:00.