

Dopřejte zážitek nejen svým chuťovým buňkám a vyzkoušejte menu v jedinečném prostředí krušnohorské restaurace Rendlík, která připravila originální posezení ve venkovní kopuli. Menu sestavil šéfkuchař Denis Wágner s důrazem na kvalitu a využití čerstvých surovin od českých farmářů. V závislosti na sezóně se může menu měnit.
Ukázka 4-chodového menu:
Zážitek si můžete užít celoročně, kopule je v zimních měsících vytápěna.
Na zážitek si vyhraďte zhruba 2 hodiny. Rezervace jsou možné v časech 12:00 - 21:00.
Sezóna | Celoroční, mimo vánoční svátky |
---|---|
Počet osob | 2 - 6 osob |
Rezervace | Doporučujeme alespoň 14 dní předem |
Pořizování záznamu | Fotit a natáčet můžete dle libosti, jen pozor ať vám nevychladne jídlo :) |
Lokalita | Místo, Krušné Hory (zobrazit mapu) |
Omezení |
|