Italská kuchyně staví na jednoduchosti, čerstvosti a přesném načasování. V kurzu projdeš logiku antipasti–primo–secondo–dolce, naučíš se pracovat s teplotou a redukcí omáček, aby risotto zůstalo krémové a hlavní chod měl správný crust i šťávu.
Ukázkové menu tě provede ikonami, které zvládneš opakovat doma: grilovaná mozzarella v parmské šunce jako rychlé antipasti, šafránové risotto s kozím sýrem, telecí saltimbocca s bramborovým gratinem a na závěr šlehané mascarpone s pomerančem. Získáš postupy, které dávají výsledku chuť i lehkost.
Itálie je kultura sdílení a radosti od aperitivu po dezert. Díky naučeným technikám a surovinám zvládneš připravit večeři jako z trattorie – bez složitostí, s důrazem na sezonu, olivový olej a čisté chutě, které fungují jak v pracovní den tak o víkendu.
Po příchodu do kuchyňského studia vás uvítá šéfkuchař a seznámí vás s celým programem kurzu. Nemusíte si s sebou nic nosit, vše, co potřebujete, dostanete na místě. V ceně jsou i nealkoholické nápoje, pivo a víno. A vypít můžete, co hrdlo ráčí.
Během kurzu si zkusíte:
Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Vy si nic nosit nemusíte. Všechny recepty vám po skončení kurzu zašleme e-mailem.
Zážitkový kurz vaření probíhá ve skupince 5-12 účastníků.
U nás jich máte na výběr více než 500.
Na
heureka.cz
máme
96% spokojenost zákazníků.
Jeden nikdy neví. Máme nejvyšší úrazové pojištění z nabídky zážitkových agentur.