Kalendář volných termínů
Termíny pro zvolenou variantu:
Aktivně se zúčastníte výroby piva v litoměřickém pivovárku Koliba. Nejprve si po dohodě s dalšími účastníky a sládkem vyberete jaký druh piva budete vařit, následně se zapojíte do všech fází výroby od šrotování, rmutování, scezování, přes chmelovar až po spilkování. V průběhu kurzu je zajištěno bohaté občerstvení a ochutnávka místních piv. Kurz začíná ráno v 8:00 a končí cca ve 20:00 hod. Maximální počet účastníků v kurzu jsou 4 osoby.
V ceně kurzu je odběr 50 piv / 25 litrů (po zakvašení stočení várky do sudů a zajištění ležení).
Uvařené pivo zraje 7 týdnů. Poté si ho můžete odvézt buďto v sudu - kegu (proti vratné záloze 1000 Kč) nebo v pet lahvích (25 ks x 8 Kč). Na místě se můžete domluvit na vlastní etiketě a názvu pro vaše pivo.
Sezóna | celoročně (v průběhu celého týdne) |
---|---|
Počet osob | 1, 2, 3, 4 |
Diváci | Nemohou se zúčastnit. |
Rezervace | Minimálně 14 dní předem. |
Pořizování záznamu | Je možné fotit. |
Délka | 12 hodin |
Lokalita | Litoměřice (zobrazit mapu) |
Co na sebe | Pohodlné pracovní oblečení, které si můžete zašpinit, a pevnou obuv. |
Doporučení | Cena za vlastní etiketu činí 19Kč/ks. |
Omezení | Pouze pro starší 18 let. Handicapovaní |
příjemné prostředí,ochotný a milý pan sládek,vstřícný personál v restauraci,která je součástí minipivovaru
Profesionalni vyklad, kvalitni zazemi, prijemny a vstricny pan sladek ochotny na vsechny dotazy odpovedet, moznost ochutnavky vzorku piv a v neposledni rade dobry obed a vecere.
Vyčerpávající vysvětlení postupů a technologií při výrobě piva, velmi odborné zodpovězení všetečných otázek. Pan sládek je odborník na svém místě.
Ing. Kučera je mimořádně ochotný a sympatický člověk, provede každého celým procesem vaření tak, že mu porozumí, vše si může vyzkoušet a zeptat se mnoho věcí ohledně piva, jeho dějin, výroby, prodeje atd. a nejenom u nás, ale i ve světě. Dále je jisté, že nikdo nebude mít hlad. Ranní svačina, oběd i večeře jsou výborné, porce více než dostatečné. Kdo chce, může během celého dne pít pivo (z dříve uvařených - doporučuji vyzkoušet každé) dle své libosti, což ale není pro každého, možností je samozřejmě pít i nealko nápoje, od vody, přes limonády, až po čaj a kávu. A to v ceně zážitku.
Sládek velice příjemný, popovídali jsme si nejen o pivu... Pivo výborné, jídlo též... Není co vytknout. Doporučuji.
Profesionální přístup školitele, perfektní výklad a praktické ukázky
Skvělý přístup sládka, mnoho zajímavých informací, zapojení se do některých činností, výborné pivo :)
Velice bych chtěl ocenit profesionální ale zejména lidský přístup našeho průvodce/sládka, který nejenže dokázal odpovědět na veškeré naše dotěrné otázky, ale během celého dne dokázal sršet optimismem a neuplynula chvíle, kdy by se člověk nebavil, nebo nečerpal nové vědomosti. Se zážitkem jsem byl naprosto spokojený, v mnoha ohledech předčil má očekávání a vřele bych ho doporučil dalším lidem, kteří se chtějí posunout dál v tomto oboru od prostých konzumentů piva k lidem, kteří vědí, jaká tvrdá práce a postupy za tím vším stojí.
Zážitek byl jednoduše dokonalý. Skvělý pan sládek,skvělý personál v hotelu a hlavně úžasní spoluvařiči piva.Doporučujeme všem.Vyzkoušejte!
Pro mě jako fajnšmekra na pivínko to byl super zážitek
Hezký a velmi příjemný přístup pana sládka
Příjemný a ochotný personál.
Přístup a nasazení pana Ondry Klíra (sládka). Zodpověděl všechny moje zvídavé dotazy, všechno mi ukázal a (skoro) ke všemu mě i pustil. :-)
Sládek byl opravdu výborný, skvěle jsme si popovídali a o pivu jsme dostali opravdu hodně informací.
Bylo to velice zajímavé, mohu jen doporučit.
možno si vše osahat a vyzkoušet, degustace vzorků uvařených piv, pan sládek vše ochotně a trpělivě vysvětluje
Milý pan sládek nás zasvětil do své práce. Velice ochotně a detailně zodpovídal veškeré naše dotazy. Prostředí autentické, občerstvení chutné, pivo skvělé. Výborný zážitek!
Profesionálna práca a ochotný a milý prístup sládka.
Vstřícný přístup
Ze zážitku "Uvařte si vlastní pivo" jsme byli nadšeni především a hlavně zásluhou pana sládka Ing. Miroslava Kučery, který se nám opravdu věnoval na nejvyšší úrovni. Po celou dobu byl milý, vstřícný - je vidět, že ho vaření piva opravdu baví a dělá to s láskou.
Příjemná obsluha, vše zajištěno, co se týká vaření piva, tak možnost si vše vyzkoušet a podrobně popsán a vysvětlen postup vaření piva. Pivo výborné.
Super zážitek, pan sládek nám vše krásně vysvětlil. Užili jsme si to
přístup personálu
Skvělý sládek, výborné pivo, vynikající zážitek i jako zdroj zajímavostí a informací o vaření piva.
velice ochotný pan sládek
pohoda všech pracovníků, úsměv, nic není problém....Krásný prožitý víkend....moooooc děkuji!!!
Velmi krásné , příjemné prostředí, vstřícnost, vynikající přístup personálu...prostě krásný víkend a doporučuji Všem!!!!!!!!
Zážitek jsme absolvovali s manželem v Litoměřicích v pivovárku KOLIBA. Pan sládek nám nabídl na výběr jaké pivo chceme vařit a zúčastnili jsme se s ním celého procesu výroby od šrotování sladu až po spilkování. Byli jsme velmi spokojeni jak s erudovaným výkladem pana sládka, tak s vstřícností personálu hotelu Koliba, protože jsme zde strávili prodloužený víkend. Zážitek mi dal osobní zkušenost s výrobou piva, při které jsme poznali i milé lidi.
Sládek Kučera je velice sympatický a je na něm vidět, že ho práce baví. Věnoval se mi na 110 %.
Jako naprostý laik jsem se dozvěděla hodně nových informací o procesu vaření piva, o druzích piva, o provozu minipivovaru. Dostali jsme na výběr, jaké pivo si přejeme uvařit, teď nám zraje a už se na něj moc těšíme! Měli jsme možnost si jednotlivé činnosti zkoušet nebo se jen dívat. Děkujeme sládkovi Mírovi za přátelskou atmosféru a otevřený přístup k otázkám všeho druhu :-)
Přátelský přístup pana sládka.
Odbornost a nadšení pana sládka. V ukázce praxe dostaly představy konkrétní podobu. Všichni zúčastnění byli skvělí, Doufám, že se i pivo povedlo. Za sedm týdnů uvidíme! Vřele doporučuji všem příznivcům piva.
přátelský a zároveň profesionální přístup, nic nebyl prolém, pan sládek se choval profesionálně
profesiální přístup,solidní,kamarádský insruktor spolumajitel který si na nic nehraje a věnuje se vám naplno
Perfektný pán majiteľ. Veľmi dobrý zážitok.
pan sládek je velice příjemný a otevřená jakékoliv diskusi. disponuje spoustou znalostí a odpoví na všechny otázky.
Ochota a vědomosti sládka, výborné pivo
Bylo to opravdu super od začátku až do konce!!!
Všechno bylo perfektní
Skvělý výklad, možnost všechno si vyzkoušet, ochutnat. Parádní zážitek
Přístup sládka
Pan majitel měl skvělý přístup k účastníkům kurzu, ochotně zodpověděl naše všetečné dotazy, dokonce nám obstaral výtečný oběd a večeři, o přísunu dobrého piva v průběhu celého kurzu nemluvě. Konečně vím, co že to vlastně piju a proč mi to chutná :) Osahat jsme si mohli vše, co šlo, teď už se jen těším, až za těch pár týdnů ležení zjistím, jakou lahodu že jsme si to uvařili!
Profesionalita, celkový přístup, snaha vysvětlit
Pan sládek Kučera podal výklad velmi detailně a srozumitelnou formou, a byl velmi příjemný a přátelský. Na každou otázku znal, nebo našel odpověď. A i když zážitek trval 12 hodin, čas nám utekl velmi rychle a v příjemné atmosféře. Líbila se mi možnost sám si vyzkoušet celý postup a přidat ruku k dílu kdykoliv jsem chtěl. Samozřejmě se mi líbila možnost ochutnat několi druhů piva místní produkce a v poklidném tempu ochutnávat celý den. Možnost ubytování na místě zážitku. Vynikající jídlo během kurzu. Vstřícný a přátelský personál hotelu Koliba.
profesionalita, vstřícnost
Přístup, znalosti a komunikativnost pana sládka. Hezké prostředí. Možnost si vše osahat a ochutnat :-).
Osobní přístup
Skvělý výklad o technologii a krásné prostředí. Celý den panovala přátelská atmosféra. Inspirovalo mě to k pořízení si vlastního mikro pivovaru.
Osobní přístup sládka.
Profesionální přístup, milí lide
Sládek je úžasně zapálený a má schopnost nádherně vyprávět o celém procesu vaření piva.
prostředí a hlavně perfektní vysvětlení a přístup pana sládka.
Sympatický sládek, dobré pivo, zajímavý zážitek.
Fundovaný výklad Sládka a jeho lidský přístup. Prostředí pivovaru.
Aktivní účast na všech procesech při vaření piva a samozřejmě také konzumace :-) Doporučuji všem, nejen pivařům, stojí to za to.
atmosféra; hodně zajímavých informazí o pivu a vaření piva
Jsme se mohli zúčastnit skoro všech etap vaření piva. Dostali jsme podrobnou odbornou informaci a každé otázce byla daná odpověď. Ochutnávka :)
pan Sládek byl velmi příjemný, příjemné prostředí, doporučuji.
Velmi povedený den. Velmi příjemný pan sládek, celý den probíhal v naprosté pohodě a vynikající atmosféře. Navíc, což jsem nečekal, součástí je i celodenní občerstvení v místní restauraci, ochutnávka piva přímo ze zdroje, takže opravdu super a mohu jen doporučit. Mají vynikající pivo ALE, takže až se budete rozmýšlet, co vařit, tak doporučuju toto pivo. Je ale nutné se na tom dohodnout několik dní předem :-)
+ Pan sládek měl skvělé historky, celým procesem nás provedl, vše vysvětlil a odpovídal na všechny naše dotazy. Velmi přátelská atmosféra + Jídlo (snídaně, oběd i večeře) bylo v ceně a bylo vynikající + Degustace
Možná neustálá ochutnávka různých, toho času vyrobených piv
způsob prezentace a znalosti pana Kučery
Vše bylo super,.. Pristup, profesionální výklad, načasování, jídlo)).. Moc díky))
Pan sládek byl naprosto perfektní ;-) Trošku jsme se báli, abychom nenarazili na nějakého morouse, co má v hlavě pouze tabulky, naštěstí jsme měli štěstí na člověka, na kterém je vidět, jak moc ho práce baví. K tomu jejich pro mne překvapivě skvělé pivo a naše dobrá parta, prostě skvěle strávený den.
Líbilo se nám vše, zajímavá byla výroba piva
nejvíce se mi líbilo degustace při vaření
vše bylo super
Skvělý přístup , výklad a znalosti majitele pana Kučery.
Přístup a prostředí
Všechno podle našich představ. Sládek vše dokonale vysvětlil a byl velice ochotný.
Sympatický výklad)
Profesionalita sládka - kompletní vysvětlení celé problematiky vaření piva
Lektor
Přístup zaměstnanců minipivovaru
Přístup sládka pana Kučery, který pivo vyrábí skutečně s láskou. Ochutnávka několika druhů piv. To nejlepší jsme si zvolili k výrobě. Během dne neomezená konzumace piva, oběd a večeře. Kurz nás inspiroval k výrobě piva pro vlastní potřebu v malém množství.
Téma, prostředí a lidé.
Super den
Odborný výklad, pohodová atmosféra, dobré jídlo a hlavně dobré pivo.
vše bylo super - pan sládek velmi příjemný člověk
Osobní přístup a a prostředí
Profik co zna teorii i praxi a dokaze mluvit. Lidsky. Autenticky
Pan sládek byl prostě super a rovněž i všichni v hotelu Koliba. Jedinečný zážitek a degustace skvělého piva.
Nevšední zážitek
vlastní proces výroby piva na vlastní oči a zajímavý výklad
možnost si osahat principy vaření piva, informace o pivu obecně, to že si námi uvařené pivo můžeme odvézt
Vynikající výklad postupu vaření piva
Naprosto úžasný pan sládek, který tomu všemu dodal ještě o level lepší zážitek. Klobouk dolu.
Vše
Vše bylo úžasné. Pan Kučera nás provedl celým procesem, vše nám dokonale vysvětlil a názorně ukázal. Všem mohu doporučit
Skvělá průprava vařením piva.
Sládek který naprosto perfektně ovládá svoje řemeslo ví o čem mluví a co dělá. Naprostá spokojenost?
všechno
Ochota a znalosti personálu;
Příjemné prostředí
Všechno
Lubil sa nam cely proces varenia piva, sympaticky sladek ktory bol vzdy velmi ochotny o tom diskutovat.
Malá skupina (byli jsme jen tři plus sládek), podrobný výklad k vaření piva, možnost si všechno vyzkoušet a ochutnat a zajištěný pivní, teda pitný režim
přístup p. sládka Aleše ke kurzistům a především možnost osobní účasti při všech procesech výroby piva - celkově řečeno "nic pro p. sládka nebylo problémem" a domnívám se, že jsme si to všichni užili. Počet čtyř kurzistů byl dle mého názoru optimální.
Atmosféra a přístup sládka
Osobní přístup sládka, autentprostředí malého pivovaru, zajímavá diskuze, zajímavá piva k degustaci
Vše bylo výborné, příjemné prostředí a pan sládek byl znalec v oboru, až na opravdu drobnosti nemám, co bych vytknul. Každému milovníkovi piva nebo i jen zájemci o pivu můžu doporučit.
Na všech lidech podílejících se na chodu Koliby, byla vidět snaha a ochota.
Přístup pana sládka
Znalosti sládka ohledně vaření piva a prostředí minipivovaru.
přátelský a kvalifikovaný přístup pana sládka
Celkový přístup, program, výborný sládek Martin.
vše
Nové poznání o výrobě piva
naučil jsem se něco nového
pan sládek je super
Vše
Přístup všech všech hlavně přednášejícího
Skvěle stravený den pod vedením sládka Aleše a spolumajitele Mirka. Zajímavé absolvovat většinu procesu až do fáze kvašení piva. Personálem v tomto případě myslím odborníky na vaření piva, nikoliv personál restaurace
Osobitý přístup a důkladné vysvětlení
praktická ukázka procesu vaření piva-muž si mohla vše vyzkoušet
Sládek nám dal na výběr, co budeme vařit, to mě velmi mile překvapilo. Vybírali jsme typ, dokonce i stupňovitost výsledného piva.
všechno
Přístup sládka a jeho komunikativnost
všechno
Nové znalosti o výrobě piva.
zajímavé informace, dobrý pocit mít pivo vlastnoručně uvařené
Přístup přednášejícího a vstřícnost
Uvolněná atmosféra, výborné pivo.
Odbornost, ochota a vstřícnost sládka, dobré pivo
nadšený sládek , nové informace , radost si zkusit práci v pivovaru , radost z piva , které jsem si nakonec odvezl ještě týž den
Přístup pana sládka, jeho nadšení pro věc
Sládek - super přístup, vše rád ochotně vysvětlil
Odborný výklad, skvělý sládek, který s láskou vytváří kvalitní produkty
vareni piva, sladek.
Sládek byl skvělý!
Pan sládek, velmi sympatický člověk, interier minipivovaru a další účastníci, sedli jsme si.
Osobnost pana sládka, přesto byl zástup. Jeho perfektní celkový přístup, odbornost a umění zaujmout i podat informace. Jednání majitele minipivovaru.